Trumlektion

Vill du lära dig spela trummor? Då har du kommit rätt. Denna webbplats riktar sig främst till nybörjare, men förhoppningsvis kommer även de som har lämnat nybörjarstadiet att finna tilltalande material. Trumlektion.se är en trumskola på nätet som innehåller         trumlektioner av olika slag, och här kan man såklart lära sig spela trummor och annat viktigt runt omkring som exempelvis trumnoter och att stämma trummor. Eftersom sidan är under uppbyggnad fyller vi på med material successivt, så du gör rätt i att återvända med jämna mellanrum. Om du inte äger ett trumset så är inte det hela världen. Till en början kan du använda dina fötter och slå på dina knän så gott det går. Somliga använder sig av övningsplattor vilket ibland räcker långt vid olika teknikövningar.

Trumlektion och ansvar

Som trummis måste du vara taktfast eftersom dina medmusiker förlitar sig på din förmåga. Trummisen axlar ett stort ansvar och räknas som motorn i ett band. Inräkningar och tempobestämmelser lämnas i de flesta fall till trummisen. Och för att bli mer rytmisk och taktfast rekommenderarar vi att du övar till en metronom och variera olika tempon. Vidare är det alltid värdefullt att försöka spela med till låtar och försöka analysera olika figurer och spelsätt. Och för att öva upp sin analytiska förmåga är det också av vikt att lära sig trumnoter på ett tidigt stadium. Den teoretiska delen har betydelse för inlärningen och gehör och teori kompletterar varandra. För att lära sig spela trummor behöver du en stor portion tålamod, och därför är det viktigt att ta sig tid att öva ofta och noggrant. Men i gengäld får du någonting högst värdefullt. Att spela trummor är nämligen en rolig och kreativ verksamhet. Men att spelar trummor kan också ställa dig under stor press. Du blir testad och du kommer att möta besvikelser under vägen. Därför vill Trumlektion.se hjälpa dig i processen.

45 tankar på “Trumlektion”

    Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 60821792 bytes) in /storage/content/90/136290/trumlektion.se/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php on line 200